10/12/08
Cacaobiscuit
200g dooiers
500g ei
400g suiker
320g eiwitten
160g suuiker
120g bloem
120g cacaopoeder
Op plaat.
Bakken : XXXXXX op XXXX °C
Spiegel
170g room
200g suiker
225g neutrale Spiegel
80g water
175g melkchocolade
4 blaadjes gelatine
De eerste 4 ingrediënten koken. Als wat afgekoeld is, de melkchocolade erbij, en de gelatine
Creme Anglaise
780g melk
240g ei-dooier
160g suiker
½ suiker met de melk koken
½ suiker bij de dooiers en loskloppen
Beetje kokende melk bij de dooiers, mengen, en dan alles erbij
Cappucinocreme
450g crème-anglaise
750g melkchocolade
40g oploskoffie
710g room (licht opgeklopt)
60g chocoladestukjes
Bereiding : ??
Chocoladecreme
670g crème-anglaise
490g Fondant-chocolade
950g room (licht opgeklopt)
Bereiding : ???
AFWERKING
In buchevorm :
Eerst platte lag chocoladecreme
Daarop een laag biscuit (plat?)
Laag cappocinocreme tot boven
Terug biscuit erop
INVRIEZEN
Spiegel erover
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten