17/12/08
Biscuit
recept ??
Panna cotta praliné
ingrediënten : ???
Melk + zeste opkoken
Gelatine erbij
Praliné erbij
Licht opgeklopte room erbij
Chocolade-mousse
ingrediënten : ??
Hete 65g room + warme chocolade + pat à bombe + 750g opgeklopte room
Gecarameliseerde abrikozen
ingrediënten : ???
S + H + Kor carameliseren
Amaretto opwarmen
Blussen met amaretto
Gelatine erbij
Gieten over abrikozen in brunoise
AFWERKING
In smalle buchevorm :
Een laag abrikozen
Daarop opvullen met panna-cotta.
->dit laten vervriezen, alvorens te kunnen verdergaan
in gewone buche-vorm:
over de randen een dikke laag choco-mousse
daarover een laag biscuit (de randen van de buche-vorm volgen)
daarop terug een laagje choco-mousse
daarop de vervroren inhoud van de kleine buche-vorm
terug choco-mousse
en afwerken met een laag biscuit.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten