donderdag 8 januari 2009

BUCHE MET PANNA COTTA & ABRIKOZEN

17/12/08



Biscuit
recept ??


Panna cotta praliné

ingrediënten : ???

Melk + zeste opkoken
Gelatine erbij
Praliné erbij
Licht opgeklopte room erbij


Chocolade-mousse

ingrediënten : ??

Hete 65g room + warme chocolade + pat à bombe + 750g opgeklopte room


Gecarameliseerde abrikozen

ingrediënten : ???

S + H + Kor carameliseren
Amaretto opwarmen
Blussen met amaretto
Gelatine erbij
Gieten over abrikozen in brunoise


AFWERKING



In smalle buchevorm :
Een laag abrikozen
Daarop opvullen met panna-cotta.
->dit laten vervriezen, alvorens te kunnen verdergaan

in gewone buche-vorm:
over de randen een dikke laag choco-mousse
daarover een laag biscuit (de randen van de buche-vorm volgen)
daarop terug een laagje choco-mousse
daarop de vervroren inhoud van de kleine buche-vorm
terug choco-mousse
en afwerken met een laag biscuit.

Geen opmerkingen: